Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Klantenservice

   Contact: Telefonisch of e-mail

   Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw scoutinggroep? Neem dan nog contact met ons op. Wij informeren u graag over het bedrukken van de scoutfitkleding en richtlijnen. 

   Bezoekadres

   Jobo Workwear

   Provincialeweg 59

   5334 JD Velddriel

    

   Bereikbaarheid
   Ma-vrij: 08:30 - 17:00
   T: 0418 511 972
   E:[email protected]

    

   Neem contact op

   * Verplichte velden

   Veelgestelde vragen

   Maatvoering

   1.1 Hoe weet ik wat de juiste maat is?

   Bij de informatie van een artikel worden de afmetingen van de verschillende maten in centimeters vermeld, hierbij geldt een tolerantiemarge van 5 %. Dit kun je als indicatie gebruiken voor het kiezen van de juiste maat. Tevens wordt er vaak vermeld of het artikel een strakke of losse pasvorm heeft. Houdt hiermee ook rekening bij de maatkeuze. Jouw bestelling wordt op maat gemaakt, ruilen is daarom niet mogelijk.

    

   SCOUTFITKLEDING VALT VOOR DAMES EN KINDEREN KLEINER.

   Bestellen

   2.1 Hoe kan ik bestellen?

   In de webshop kunt u in een paar eenvoudige stappen uw bestelling plaatsen. Indien u vastloopt tijdens het plaatsen van uw bestelling, kunt u altijd contact met ons opnemen.

   2.2 Kan mijn bestelling nog geannuleerd worden?

   Indien u uw bestelling nog zou willen annuleren kan dat niet altijd. Zo kunt u de bestelling nog wel annuleren indien de artikelen nog niet besteld zijn door ons. De producten worden besteld na akkoord op de orderbevestiging. Dat is namelijk het laatste punt voor uw bestelling in productie genomen wordt. Mocht u uw bestelling nog willen annuleren, adviseren wij u om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen, zodat wij hier snel op in kunnen spelen. [email protected] of 0418-511972

   Bedrukken of borduren

   De kleding aangeboden op scoutfitondemand.nl kan ook voorzien worden van een extra bedrukking, bijvoorbeeld het logo van uw scoutinggroep, speltak of een eigen individuele naam.

   Voor eigen individuele namen geldt een toeslag welke op dit moment nog niet kan worden besteld in de webshop. U kunt wel uw bestelling vast afronden. U neemt dan contact met ons op [email protected] of 0418-511972 en geeft aan dat u deze bestelling wilt uitbreiden met personalisatie. De toeslag voor individuele namen op de (linker-)borst is € 2,50 excl BTW, € 0,65 opzetkosten excl BTW per naam en € 15,50 excl BTW instelkosten over de gehele order uitgerekend. We verzoeken u een excel lijst per maat aan te leveren met de juiste namen. 

   Overige bedrukkingen/borduringen zijn te berekenen in de webshop.

   Betalen

   4.1 Hoe kan ik betalen?

   Bij scoutfitondemand.nl worden diverse betaalwijzen aangeboden. U kunt een van de betaalwijzen selecteren in de webshop. Deze zijn geldig voor Nederland, België en Duitsland. Wij leveren enkel op vooruitbetaling.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking